Ingave interclub

Bezoekers:

065241
België 89,6%
Nederland 4,7%
China 2,3%
Deze week153
Deze maand1.787

Beste Snookervrienden,

 

snowalertDe winter is echt nu echt begonnen en verschillende streken uit onze provincie hebben vandaag al wat sneeuw mogen verwelkomen.  De sneeuwval is vaak zeer lokaal en het is dus moeilijk in te schatten of het verantwoord is de verplaatsing naar de eigen of een andere club te maken.

Bij zware weersomstandigheden dient er natuurlijk geen verplaatsing gemaakt te worden en kan er uitzonderlijk later gespeeld worden.  Uit sportiviteit dient natuurlijk de tegenpartij tijdig in kennis gesteld te worden zodat ook zij de verplaatsing niet dienen te maken.  Ook dient er een mailtje gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik een overzicht heb van welke wedstrijden uitgesteld gaan worden.

Voor vandaag en morgen zien wij nog niet dadelijk een probleem, echter woensdag en donderdag kondigen zich wel als mogelijk problematisch aan.

Daarom wordt beslist dat alle wedstrijden die normaal gespeeld worden tussen 15/01/2024 tem 20/01/204 uitgesteld mogen worden tot uiterlijk 11/02/2024.

 

Met Sportieve groeten,

De Gewestraad.

(c) 2024 - BBSA Limburg    
developped by webimpuls.be