Ingave interclub

Bezoekers:

067121
België 89,6%
Nederland 4,6%
China 2,3%
Deze week87
Deze maand634

Beste snookerspeler / snookerliefhebber,Vanaf 1 januari 2024 gaat er veel veranderen in de Limburgse snookerwereld. Zoals er op de afgelopen Algemene Vergadering gestemd werd, zal onze gewestraad enkele nieuwe leden verwelkomen en voor anderen stopt hun mandaat.

De nieuwe leden zijn Tom Hannes en Nico Lenaers. De leden waarvan het mandaat wordt beëindigd zijn: Eddy Jamro , David Bartholome en Carlo Kenens. Dit houdt natuurlijk in dat er ook voor onze spelers enkele wijzigingen zijn. We vragen jullie om niet meer te bellen/mailen naar Eddy , David of mij ivm interclub, zoals: fouten op wedstrijdbladen, inschrijven tornooien of aanpassingen in de rankings. want onze paswoorden voor het beheer van de website worden verwijderd. We kunnen jullie vanaf 1 januari niet meer helpen. Dit zijn taken voor de nieuwe gewestraad.

Momenteel ken ik de taken van de nieuwe gewestraad nog niet , deze worden zo snel mogelijk verdeeld en dan zullen jullie een nieuwe mail ontvangen met de telefoonnummers en taken van de nieuwe gewestraad.

 

Ik wens heel snookerend Limburg het allerbeste voor een gezond, gelukkig en sportief 2024.

Blijf genieten van het spelleke…Met sportieve groeten,

Carlo Kenens

(c) 2024 - BBSA Limburg    
developped by webimpuls.be